BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 9 May 2011

info terkini mengenai tooooooooooooooooootttt......

10.5.2011.....SELASA....ade sebuah family dtg ke klinik Colour Vibrtion Therapy....untuk mengecek keadaan rumah dan juga ahli keluarga nya....


menurut dokto tu kate...adik aku yg len sume dah makin stable tapi masih memerlukan rawatan nye secukop nye....*haiss...skema nya*.....pastu mak aku ckp kat dokto tu .....'cek zaid ni skali eh'.......aduh...maleh nye nak cek...nanti tah pape la kat badaan aku nih eh....


*selesai cek*
dokto : ermmm..zaid ni perfect...x sakit pape pun..ok ja...


zaid : hahaha...yahoooo....tetiber bangga plak...wah...x sgka aku mempunyai badan yg kuat...haha


dokto : *dokto cek skali lg*....erk.....zaid ni ade gangguan nih...


zaid : ahhhhhhhhh tidakkkk!!!!.....


dokto : dalam bdn kamu ade bende yg kaco....


zaid : die duk kat mane dokto??


dokto : kat bhgn kaki...so kamu akan rase letih nak berjalan...sakit sendi2...bnde ni akan bg kamu rase malas nak pi masjid...wat ibadah.....lg satu disebabkan bende ni ade dlm badan kamu..tu pasal saya cek kamu ok je...bende ni dah take over badan kamu..lbih kurg gitu lah..tp xde la sampai kene rasok...haha...


zaid : ouh..ic...*patot la aku ase macam penat je nak berjalan*


dokto : jd saya bg ubat ini itu ini itu dan ini...makan tau...


zaid : insyaAllah....


tetibe kaki kau terketaq2 nih...hahaha...*baru terase...sblom ni ok je aku men badminton...*...from now on....I will force myself to go to the mosque...insyaAllah....


sekian...berita terkini....

1 comments:

TantePiya said...

hg cek pa wey? bukan doktot kan? sapa dia?